Zaváraná cvikla

  • warning: Creating default object from empty value in /home/kucharka/public_html/sites/all/modules/fivestar/fivestar.module on line 931.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/kucharka/public_html/sites/all/modules/fivestar/fivestar.module on line 931.
Druh jedla: Druh prípravy: Kuchyňa:

Počet porcií: 8
Čas prípravy: 60 min
Predpríprava: 30 min
Ingrediencie:
6 kg cvikle (po ošúpaní ostane cca 5 kg), 3 dcl ocot , 200 g cukor, 1 l voda, 1 KL fenikel, 1 KL rasca celá, soľ p.p.

Príprava:

Cviklu dáme variť do veľkého hrnca a varíme. Necháme vychladnúť a ošúpeme, povykrajujeme. Nastrúhame na slížiky. Medzitým si urobíme nálev z vody, octu, feniklu, cukru, rasce a soli, zamiešame, necháme zovrieť a odstavíme. Vychladnutú zmes aj vychladnutú ostrúhanú cviklu zmiešame a plníme cca 0,5 cm až 1 cm pod vrchný okraj pohára. Vysterilizujeme vo veľkom hrni pri teplote 80°C cca 20 minút a necháme vychladnúť.


Dodatok: Nálev môžete podľa vlastnej chuti urobiť viac alebo menej aromatický.
Vhodné pre:
bezlepková strava, delená strava, diabetici, vegetariáni, pre všedné dni
4.36
Počet hlasov: 25
Váš hlas: Žiadne
Pridané zuzana77

Meanwhile, continuing

Meanwhile, continuing Replica Watches the statement, and it is what makes the Visual characteristic of the Hublot Replica Astrotourbillon movement, the axis of the pendulum and the escapement wheel are not on the axis of rotation Breitling replica of the cage. They are arranged on one side of the cage, linearly about its axis of rotation. Finally, the tourbillon cage is arranged "above" in the movement, between two dials, and not directly incorporated into the movement, as is the case for a classic tourbillon.