Karfiol ako mozoček

  • warning: Creating default object from empty value in /home/kucharka/public_html/sites/all/modules/fivestar/fivestar.module on line 931.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/kucharka/public_html/sites/all/modules/fivestar/fivestar.module on line 931.
Druh jedla: Druh prípravy: Kuchyňa:

Počet porcií: 4
Čas prípravy: 40 min
Energetická hodnota: 303 Kcal, 1268 KJ
Ingrediencie:
700g očisteného karfiolu, 80g masla, 50g cibule, 6 vajec, soľ, mleté čierne korenie

Príprava:

Karfiol očistíme, vložíme do vriacej osolenej vody a uvaríme. Ak je karfiol uvarený, tak ho necháme odkvapkať, vychladnúť a potom posekáme. Cibuľu pokrájame nadrobno a na masle ju speníme. Pridáme i posekaný karfiol a spolu podusíme. Okoreníme, zalejeme rozšľahanými vajcami a miešame až dovtedy, pokým vajcia nestuhnú.


Vhodné pre:
detská oslava, vegetariáni
4.23077
Počet hlasov: 26
Váš hlas: Žiadne
Pridané Mija

milujem karfiol

v akejkolvek podobe