Bravčový Stroganoff

  • warning: Creating default object from empty value in /home/kucharka/public_html/sites/all/modules/fivestar/fivestar.module on line 931.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/kucharka/public_html/sites/all/modules/fivestar/fivestar.module on line 931.
Druh jedla: Druh prípravy: Kuchyňa:

Počet porcií: 5
Čas prípravy: 45 min
Ingrediencie:
3PL masla, 750g bravčového mäsa, 1 cibuľa, 4 strúčky cesnaku, 350g čerstvých šampiónov (nakrájaných na plátky), 500ml konzerva mletých paradajok (alebo paradajková omáčka na cestoviny), 45ml paradajkového pretlaku, soľ, čierne korenie mleté, 150ml kyslej smotany. 350g Hrubých rezancov (Fettuccine), 3PL masla, 2PL nasekaného petržlenu, 2PL nasekanej bazalky.

Príprava:

V panvici si rozohrejeme olej. Vložíme mäso nakrájané na kocky, osolíme, okoreníme a rýchlo opražíme zo všetkých strán. Opražené mäso vyberieme z panvice a do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu a roztlačený cesnak. Pražíme, kým cibuľa nezmäkne. Potom prisypeme šampióny a dáme späť opražené mäso. Zalejeme rajčinami a pretlakom, premiešame a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme smotanu privedieme do varu a odstavíme.
Podávame na bylinkových cestovinách, ktoré pripravými tak, že
uvarené cestoviny premiešame s maslom a bylinkami.


Vhodné pre:
detská oslava, narodeniny, meniny, bankety, promócie, piknik, barbecue, rodinná oslava, Valentín
3.894735
Počet hlasov: 19
Váš hlas: Žiadne
Pridané Jarka

ahoj

dobre jidlo